Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ЗАПРОШУЄМО МЕШКАНЦІВ ОЛЬШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДЛЯ УКЛАДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ З СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ

Дата: 21.08.2019 09:24
Кількість переглядів: 416

В Ольшанську амбулаторію ЗПСМ за розподілом прибув сімейний лікар ГУК ІЛОНА ВОЛОДИМИРІВНА. Вона закінчила Івано-франківський Медичний Національний університет та Інтернатуру філії Одеського національного медичного університету. Дуже енергійна, завзята має багато планів на майбутнє.

Ольшанська селищна рада надала молодому спеціалісту в користування службове житло квартиру на термін перебування її на посаді сімейного лікаря в Ольшанській амбулаторії ЗПСМ.   Селищний голова Новак Сергій Володимирович вручив ключі від квартири, колеги по роботі  привітали нового лікаря!

Головними її обов’язками як сімейного лікаря первинної допомоги це є динамічне спостереження за станом здоров’я пацієнтів, проведення діагностики та лікування найбільш поширених хворіб, травм, отруєнь, надання невідкладної медичної допомоги при гострих станах і раптових погіршеннях, які не потребують екстреної спеціалізованої допомоги.

Також, вона вестиме пацієнтів із хронічними захворюваннями, проводитиме профілактичні втручання, в т. ч. вакцинацію відповідно до календаря профілактичних щеплень.

Крім обстеження, профілактики і лікування найпоширеніших хворіб і травм, лікар буде виписувати рецепти на ліки, видавати медичні довідки та лікарняні листки.

В разі необхідності, лікар первинної медичної допомоги скеровуватиме пацієнта до вузьких спеціалістів, фахівців вторинної чи третинної допомоги.

Отже запрошуємо мешканців Ольшанської громади для укладання та переукладання декларацій з сімейним лікарем щодня.

Щоб обрати свого лікаря, потрібно: взяти паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон і прийти до фахівця та підписати з ним декларацію. Для обрання лікаря дитині (педіатра) необхідно взяти ще свідоцтво про її народження. Дитину приводити необов’язково. Декларацію з лікарем в цьому випадку підписує один з батьків або інший законний представник дитини.

Процес підписання декларацій стартував у квітні 2018 року і триватиме доти, доки всі не знайдуть свого лікаря і не підпишуть з ним декларацію. Декларація — це форма заяви, якою пацієнт повідомляє, що обрав саме цього лікаря, який надаватиме йому первинну допомогу.

Графік прийому сімейним лікарем: 
понеділок - п'ятниця з? 8.30 до 12.00 прийом дітей каб.№5
понеділок - п'ятниця з ?12.30 до 15.30 прийом дорослих каб.№16


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь