Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА В ОЛЬШАНСЬКІЙ ГРОМАДІ!

Дата: 13.08.2019 10:50
Кількість переглядів: 554

ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА В ОЛЬШАНСЬКІЙ ГРОМАДІ!

 

9 серпня в Ольшанській громаді з нагоди професійного свята Дня Будівельника Директор цементного велетня «ЮГцемент» філія  Марко КАРТУРАН  та Селищний голова Сергій Новак привітали усіх мешканців, заводчан, перших будівельників з їх професійним святом!

   Значимість цього свята  для нашого селища Ольшанське -  велика, оскільки "ЮГцемент" філія ПРАТ "Дікергофф Цемент Україна" який  функціонує на території Ольшанської селищної ради  починаючи з 1968 року та є найбільшим цементним заводом на півдні України з проектною потужністю більше ніж 1,25 тонн цементу на рік. На  заводі розвиток добувної галузі завжди іде в дуєті з невпинним потужним процесом з виготовлення та транспортування цементу по всім куточкам України та за її межами.

    Новий  Директор філії «ЮГцемент»  Марко  Картуран звернувся з вітальним словом до мешканців громади, працівників заводу та вручив вітальні подяки працівникам від підприємства. Так за сумлінну працю в будівельній галузі, високий професіоналізм та з нагоди Дня Будівельника подяки отримали Андрій Залевський, Ірина Шарова, Єгор Зеленюк,  Валерій Кокотов, Володимир Вакар.  Отримали знак  асоціації «Укрцемент» за сприяння розвитку  Володимир Шипін та  почесні грамоти Асоціації «Укрцемент»  Максим Шаповалов та Олена Семілєт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

Також  усіх мешканців, гостей та перших будівельників з Днем Будівельника привітав Селищний голова Сергій Новак. Подяками від Ольшанської селищної ради та подарунками було відзначено перших будівельників селища Ольшанське, завдяки яким розбудовувалося наше селище. Їхніми руками сподвижено перші житлові будинки, садочки, лікарні.  "Ви заслуговуєтє  найглибшої поваги, ми шануємо вашу працю, за яку вам велике спасибі"  Це Шабанов С.С.,Пасько С.І.,Пасько О.,О,Дудніченко А.Я.,Кушнерук М.,М, Меньшова Л.Ф, Чернозуб Л.Ф, Коноваленко В.О, Куксевич В.А, Роговець Л.О, Авелічева О,П.,Курило Т.М.,Рекачинська В.І., Кожа С.Г, Непомняща М.Г. та багото інших будівельників, яких нажаль вже немає з нами. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Нажаль негода не дала провести свято Дня Будівельника  в поному обсязі з концертною програмою однак від Підприємства «ЮГцемент» філії для малечі було проведено дитячо - розважальну програму з аніматором та фокусником. Також всіх частували безкоштовно смачним морозивом та безалкогольними напоями.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

      Від Ольшанської селищної ради, Депутатського корпусу, Виконавчого комітету зичимо усім заводчанам,  працівникам будівельної галузі, першим будівельникам міцного здоров'я, щастя, достатку і благополуччя.

    Від усієї громади виносимо велику подяку Директору цементного велетня «ЮГцемент» філія  Марко КАРТУРАНУ за  підтримку та сприяння у проведенні професійного свята Дня Будівельника!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь