Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Зустрічаємо паралімпійського чемпіона Максима Ярового!

Дата: 21.03.2018 11:15
Кількість переглядів: 301

Зустріч паралімпійського чемпіона - Максима Ярового! 

21 березня 2018 року відбулася урочиста зузсріч нашого переможця Максима Ярового який повернувся з двома медалями золотом та бронзою! Наша Ольшанська громада пишається чемпіоном! Морозним весняним ранком громада Миколаївщини зустріла Олімпійського чемпіона, нашого земляка, Максима Ярового. Привітати спортсмена зібралось близько сотні людей, а головне та найприємніше - його друзі та односельці. Були присутні: голова райдержадміністрації Алла Воробйова, перший заступник голови РДА Олексій Бродецький, Ольшанський селищний голова Сергій Новак, депутати районної ради, радник голови Миколаївської ОДА Євген Шевченко, представники обласної організації людей з інвалідністю та регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт». Звичайно, привітати Олімпійського чемпіона та володаря «бронзи» Паралімпійських ігор-2018 прибули тренер Максима - Олександр Васютинський, цьогорічний Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко та миколаївські спортсмени. Тепла, сповнена яскравими, радісними емоціями зустріч, відбулася на пероні Миколаївського залізничного вокзалу. Із Києва Максим приїхав зі своїми батьками - Валентиною Михайлівною та Володимиром Анатолійовичем, які зустрічали його у аеропорту «Бориспіль». 

Фото без опису

Велика подяка нашому герою, Макс Яровой, за довгоочікувану перемогу, мужність та незламну силу духу! 
Також хочеться висловити подяку тренеру, Олександру Васютинському, батькам, всім рідним та друзям за їх підтримку та опору!
Миколаївщина пишається своїм героєм!)))УРА!!!
Також дуже приємно було побачити олімпійского чемпіона Олександра Абраменка, який прийшов привітати і підтримати нашого Максима)))

Фото без опису


Під гучні викрики та оплески, з запашним короваєм від Ольшанської громади, морем квітів та синьо-жовтих кульок чемпіона привітали усі присутні. Ольшанський селищний голова вручив Максиму подарунок, виготовлений місцевими юними умільцями - велику «іменну» глиняну кружку. Прихильники довго не відпускали спортсмена та, як водиться, не обійшлося без невеличкої автограф-сесії та «селфі». 
Максим, у свою чергу, поділився враженнями та емоціями: «Я не очікував виграти перегони. Рік тому ми були у Пхьончхані на паралімпійському тижні. Під час тренувань мені не вдалося вибороти жодного призового місця. Я фінішував то шостим, то дев’ятим… Тому навіть не розраховував на перше місце. Коли ж дібрався до фінішу у гонках на 15 км, навіть не міг усвідомити, що переміг, дивився на табло та запитував, яке у мене місце - друге, третє? Лише з часом прийшло розуміння, що я зробив. А ось ще одна медаль, «бронзова» далася мені важче, ніж «золото». Траса була дуже складною, плюсова температура, пухкий сніг, сонце сліпило очі. Я безмежно вдячний усім, хто вболівав, підтримував, вірив у мене».

Фото без опису
Зараз на Максима очікує невеличка відпустка (півтора місяці). Юнак розповів, що декілька тижнів планує відпочити вдома, «відсипатися» та «від’їдатися», а далі на нього знову чекають напружені тренування та, без сумніву, нові перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь