Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПІДСУМКИ РОБОТИ ОЛЬШАНСЬКОЇ ОТГ ЗА БЕРЕЗЕНЬ 2020 РОКУ

Дата: 03.04.2020 11:34
Кількість переглядів: 349

ПІДСУМКИ РОБОТИ ОЛЬШАНСЬКОЇ ОТГ ЗА БЕРЕЗЕНЬ 2020 РОКУ

 

 БЛАГОУСТРІЙ

 

  • З  БЕРЕЗНЯ МІСЯЦЯ ДО ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВЗЯТО НА ГРОМАДСЬКІ РОБОТИ ПРАЦІВНИКІВ З БЛАГОУСТРОЮ ЯКІ БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТА У С.ТРИХАТИ, ТА ВЖЕ РОЗПОЧАЛИ  ВЕСНЯНІ ПРИБИРАННЯ СЕЛИЩА, ВИКОНУЮТЬ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ.

Фото без опису

 

  • РОЗПОЧАНО ОБЛАШТУВАННЯ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ У ПАРКУ, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА  В’ЇЗДІ В СЕЛИЩЕ ОЛШАНСЬКЕ. БУДЕ ВСТАНОВЛЕНО АЛЬТАНКИ ТА ОБЛАШТОВАНО МАНГАЛИ.

Фото без описуФото без опису

  •     ЗВЕРТАЄМСЯ ДО ВСІХ ТА ЗАПРОШУЄМО НЕБАЙДУЖИХ МЕШКАНЦІВ ДОЛУЧАТИСЯ ДО РОБІТ З ОБЛАШТУВАННЯ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ. ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО РАЗОМ ВСЕ ДЛЯ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ ОДНОСЕЛЬЧАН!

 

  • ВЕДЕТЬСЯ ПОТОЧНИЙ ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ДОРІГ В СМТ ОЛЬШАНСЬКЕ.

Фото без описуФото без опису

 

  • ПРОВОДЯТЬСЯ ПЛАНОВІ РОБОТИ З  РЕМОНТУ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ ТА ЗАМІНОЮ СГОРІВШИХ ЛАМП ПО НАСЕЛЕНИМ ПУНКТАМ ГРОМАДИ

Фото без опису

  • РЕМОНТ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ З ЗАМІНОЮ ЛІХТАРІВ У С.ТРИХАТИ ПО ВУЛ. РАДГОСПНА, В.СТЕПАНОВОЇ
  • ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ З ОБЛАШТУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ІГРОВИХ ЕЛЕМЕНТІВ НА ДИТЯЧОМУ МАЙДАНЧИКУ В СМТ ОЛЬШАНСЬКЕ.

Фото без описуФото без опису

 

  • У ЗВЯЗКУ З ПОШИРЕННЯМ КОРОНОВИРУСУ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ З МЕТОЮ ПОПЕРЕДЖЕННЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЗАХВОРЮВАННЯ В ОЛЬШАНСЬКІЙ ГРОМАДІ БУЛО ПРИЙНЯТО РЯД КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ТАКИХ ЯК:

     -   ЗАКРИТО НА КАРАНТИН ВСІ ОСВІТНІ Т КУЛЬТУРНІ ЗАКЛАДИ З 13 БЕРЕЗНЯ.

 

     -   ЧЕРЕЗ ІМОВІРНУ ЗАГРОЗУ ПОШИРЕННЯ ВІРУСУ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ У ТОРГІВЕЛЬНІ ДНІ (СУБОТА ТА СЕРЕДА) ПО ВІДКРИТИМ МІСЦЯМ ТОРГІВЛІ:  ТОЧКИ ПРОДАЖУ В СМТ ОЛЬШАСЬКЕ ПРОВОДЯТЬСЯ РЕЙДИ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ. З ПРОДАВЦЯМИ МІСЦЕВИХ МАГАЗИНІВ ВЕДЕТЬСЯ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНО-РОЗЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА ПО ДОТРИМАННЮ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ. На даний час торгівлю тимчасово припинено до завершення карантину, тому звертаємося до всім хто буде ігнорувати і продовжувати виносну торгівлю у відкритих місцях будуть виписані адміністративні протоколи та штрафи. ДАНІ РЕЙДИ БУДУТЬ ПРОДОВЖУВАТИСЯ ДО КІНЦЯ ТЕРМІНУ КАРАНТИНУ З МЕТОЮ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЗАГРОЗИ ЗАРАЖЕННЯ.

Фото без описуФото без опису

       - ОЛЬШАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОРГАНІЗОВУЄ ПУНКТИ ВИДАЧІ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ (МАСОК) У НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ ГРОМАДИ. Ольшанська селищна рада організовує пункти видачі індивідуальних засобів захисту (масок)
по населеним пунктам громади:

Смт Ольшанське: амбулаторія загальної практики сімейної медицини .

 Трихати:Старостівський округ
С.Тернувате: пункт здоров'я ФАП

С.Ясна Зоря: депутат селищної ради Мазур Микола Даминович.

Відповідальна особа за видачу індивідуальних засобів захисту масок від Ольшанської селищної ради Пшеничников Віктор Олександрович.

  

 КП ОЛЬШАНСЬКЕ

  • ЗА ДОПОМОГОЮ СПЕЦТЕХНІКИ КП ОЛЬШАНСЬКЕ  ТА ПРАЦІВНИКІВ З БЛАГОУСТРОЮ ВІДРЕМОНТОВАНО ПАРКАН НА МІСЦЕВОМУ КЛАДОВИЩІ В С ТЕРНУВАТЕ.

Фото без описуФото без опису

  • ПРОВОДИЛОСЯ ГІДРОДИНАМІЧНЕ ОЧИЩЕННЯ КАНАЛІЗАЦІЙНИХ МЕРЕЖ  В СМТ ОЛЬШАНСЬКЕ ТА С САПЕТНЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ СПЕЦТРАНСПОРТУ.

Фото без опису

 

ОСВІТА

ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ОТГ МИКОЛАЇВСЬКОГО РАЙОНУ

  • В ЦЕНТРІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО З НАГОДИ 8 БЕРЕЗНЯ. Вихованці разом з матусями зібралися у святковій залі центру напередодні 8 Березня 04.03.2020 року. Цього дня вірші, пісні були присвячені найріднішим і наймилішим жінкам на світі – матусям!

Фото без описуФото без опису

  • ОЛЬШАНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАДЛА СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ АВТОМОБІЛЬ ДЛЯ ПОТРЕБ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ.  У березні 2020 року відбулася дуже приємна подія для Ольшанської громади. Інклюзивно-ресурсний центр, який знаходиться в Ольшанській громаді отримав новий спеціалізований автомобіль мобільний ІРЦ. Цей автомобіль є вкрай необхідним так як Інклюзивно ресурсний центр обслуговує окрім 4 ОТГ, які є співзасновниками центру, ще діток з Миколаївського району, відтак надання послуг стане більш зручним і ефективним. Мобільний ІРЦ обладнано всіма необхідними корекційно-розвивальними приладами та має підіймаймач для осіб, які мають порушення опорно-рухового апарату. Завдяки ньому можна перевозити дітей на візочках, які самостійно не можуть пересуватися!
    Ольшанська селищна рада з відділом Освіти щиро вітає працівників ІРЦ з отриманням спеціалізованого автомобіля. Мобільний ІРЦ це дійсно необхідне доповнення для якісної та ефективної роботи центру!

Фото без описуФото без опису

ОЛЬШАНСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

  • ВІДРЕМОНТОВАНО ПОКРІВЛЮ ДАХУ ЗАКЛАДУ, ЯКИЙ БУЛО ПОШКОДЖЕНО ПІД ЧАС НЕГОДИ.

Фото без описуФото без опису

  • В ОЛЬШАНСЬКОМУ ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БУЛО ЗАМІНЕНО  ПЛИТКУ НА ТРОТУАРНИХ ДОРІЖКАХ НА ТЕРИТОРІЇ ЗАКЛАДУ, ЯКУ БУЛО ПОДАРОВАНО САДОЧКУ  ВІД ПІДПРИЄМЦЯ Директора ОТК Лідер-Транс ЧЕПІЖЕНКО В’ЯЧЕСЛАВА ВІКТОРОВИЧА. ВІН ВИНАЙНЯВ БРИГАДУ РОБІТНИКІВ ПО ВКЛАДАННЮ ТРОТУАРНОЇ ПЛИТКИ ТАКОЖ БУЛИ ЗАДІЯНІ ПРАЦІВНИКИ САДОЧКА, РОБІТНИКИ З БЛАГОУСТРОЮ ТА КП ОЛЬШАНСЬКЕ. СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ БУЛО ЗРОБЛЕНО СПРАВЖНЮ КРАСУ! ОЛЬШАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ ПІДПРИЄМЦЮ ЧЕПІЖЕНКО В’ЯЧЕСЛАВУ ВІКТОРОВИЧУ ЗА ДОПОМОГУ ТА ВСІМ ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО КОРИСНОЇ СПРАВИ ЩОБ НАШІ ДІТИ МОГЛИ БІГАТИ ПО ОНОВЛЕНИМ ДОРІЖКАМ.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

ОЛЬШАНСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

 

  • 9 БЕРЕЗНЯ УЧНІ ОЛЬШАНСЬКОГО ЗЗСО ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ШЕВЧЕНКОВСЬКОЇ ПОЕЗІЇ «ЗАПОВІТ 2020». ГІДНО СЕБЕ ПРЕДСТАВИЛИ УЧЕНИЦІ: АВЕРИНА СОФІЯ ТА СИРОТА ОЛЕНА, ЯКА ВИБОРОЛА ІІ МІСЦЕ.

 

  •  12 БЕРЕЗНЯ УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ ВИЙШЛИ НА ВЕСНЯНУ ТОЛОКУ У МІСЦЕВИЙ ПАРК.

Фото без опису

 

    ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

 

  • 11 березня 2020 року ДИТЯЧИЙ ВОКАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ «СПІВОГРАЙ» ОЛЬШАНСЬКОЇ ДМШ (КЕРІВНИК М.БРЕХОВА, КОНЦЕРТМАЙСТЕР О. ДМИТРІЄВА) ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЩОРІЧНОМУ ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ  ВОКАЛЬНИХ АНСАМБЛІВ  ЯКИЙ ВІДБУВСЯ У М.МИКОЛАЇВ Наші учні посіли почесне ІІІ місце, з чим їх і вітаємо! 

Фото без опису

Фото без опису

  • УЧНІ ТЕАТРАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІКТОРІЯ ГРИЩЕНКО ТА ІГОР ЗУБ (ВИКЛАДАЧ ОЛЬГА ФЕДОРОВА) ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ШЕВЧЕНКОВСЬКОЇ ПОЄЗІЇ ЗАПОВІТ. ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ КОНКУРСУ СЕРЕД 120 УЧАСНИКІВ ПОЧЕСНЕ ІІ МІСЦЕ ВИБОРОВ ІГОР ЗУБ. ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ. Вікторія теж дуже гідно представила нашу музичну школу на цьому конкурсі. МОЛОДЦІ!

Фото без опису

Фото без опису

 

ОЛЬШАНСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ

  • 01 БЕРЕЗНЯ В ОЛЬШАНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ ТРАДИЦІЙНЕ СВЯТО МАСЛЯНОЇ НА ПЛОЩІ БІЛЯ ОЛЬШАНСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ З ВЕСЕЛОЮ РОЗВАЖАЛЬНОЮ ПРОГРАМОЮ, КОНКУРСАМИ ТА СМАЧНИМИ МЛИНЦЯМИ.
  •   05 БЕРЕЗНЯ ВИХОВАНЦІ ГУРТКІВ ОЛЬШАНСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ТА ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ПРИВІТАЛИ УСІХ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ КОНЦЕРТНОЮ ПРОГРАМОЮ.

Фото без опису

Фото без опису

ТРИХАТСЬКИЙ  БУДИНОК  КУЛЬТУРИ

  • 7 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ ТРИХАТСЬКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ ПРИВІТАЛИ ОДНОСЕЛЬЧАН УСІХ ЖІНОК  ТА ГОСТЕЙ СВЯТКОВИМ КОНЦЕРТОМ З НАГОДИ ЖІНОЧОГО СВЯТА. Веселими та запальними піснями, танцями учасники концерту порадували глядачів МІСЦЕВИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОЛЕКТИВ ТА АРТИСТИ ТА АМАТОРИ ТРИХАТСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

З 13 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ У ВСІХ ОСВІТНІХ ТА КУЛЬТУРНИХ  ЗАКЛАДАХ ОЛЬШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИЗУПИНЕНО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ ПРОЦЕС ТА ВВЕДЕНО КАРАНТИН З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЯ КОРОНОВІРУСУ НА ТЕРИТОРІЇ ОЛЬШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ. Відповідно до Постанови кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року #211" Про запобігання поширенню на території України короновірусу", листа від Міністерства науки та освіти України та з урахуванням наказу відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради #31 про запровадження карантину в усіх закладах освіти, з метою запобігання поширення на території Ольшанської ОТГ короновірусу COVID -19!
У період з 13 березня 2020 року призупинено освітню, навчальну, культурну діяльність закладів освіти на території Ольшанської громади!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь