Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Перший дзвоник пролунав в Ольшанському закладі загальної середньої освіти та відкрив свої двері нової сучасної Української школи для першачків!

Дата: 03.09.2018 11:45
Кількість переглядів: 328

3 вересня 2018 року в Ольшанському закладі загальної середньої освіти відбулося свято Першого дзвоника. Цей день завжди особливо урочистий, адже з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. На обличчях у кожного сяяла щира усмішка, адже за такий довгий час кожен побачив своїх друзів і вчителів.

Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї школи.На святі були присутні, Начальник відділу ОКМСТ Ірина Миколаївна Єніна, Селищний голова Сергій Володимирович Новак, Директор школи Світлана Вікторівна Молчанова та вчителі-наставники.

У велику дружну родину нашої школи прийняли 42 першокласників, для яких сьогодні все вперше: вперше переступили поріг навчального закладу, перша вчителька, перший навчальний рік, вперше пролунав для них дзвінок.

Директор школи Світлана Вікторівна Молчанова привітала всіх із чудовим святом Днем Знань. Зі словами привітань звернулася до учнів Ірина Миколаївна Єніна. Вона із гордістю повідомила, що навчальний заклад повністю готовий до навчального року у новій українській школі: сучасні, нові меблі у класах з нетерпінням чекають на учнів.

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто. Малюки декламували вірші, казкові герої вітали першокласників зі святом.

Ольшанська селищна рада вітає всіх учителів, учнів, батьків із початком навчального року. Бажаємо, щоб кожен день і крок були світлими, плідними, радісними.

https://www.facebook.com/olshanskaotg/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь