Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Урочистий мітинг та концерт з нагоди святкування Дня Перемоги! 9 травня

Дата: 09.05.2017 11:50
Кількість переглядів: 497

Урочисті заходи з нагоди 9 травня Великої перемоги святкує селище Ольшанське!

День перемоги – святий день! Все далі відходять грізні і важкі роки Великої вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя для перемоги. Скільки б років і десятиліть не минуло, люди знову й знову будуть повертатися до Великої перемоги, яка ознаменувала торжество життя над смертю.

       9 травня 2017 року в ній об’єднаній територіальній громаді  на площі біля пам’ятника Героя К.Ф.Ольшанського, що носить його ім’я – Ольшанське відбулися урочисті заходи з нагоди відзнаки 72-гою річницею Великої Перемоги.  Дата що навіки закарбувалася в пам’яті мільйонів українців. Не може залишатися не поміченою. Цього дня разом зібралися наші герої урочистостей, ветерани яких залишилося дуже мало, гості та мешканці селища.

     Розпочався урочистий мітинг присвячений 72-й річниці Великої перемоги з виконання пісні  «Повертайся солдате» та «Іди сину, лети соколе» Хору Дитячої музичної школи (худ.керівник Брехова М.В.), - слово для відкриття свята надали Ольшанському селищному голові С.В.Новаку. Він привітав усіх ветеранів  та усіх присутніх зі святом 9 травня.

Фото без опису

          По площі пройшли представники кількох поколінь несучи вічний вогонь, учень Ольшанської ЗОШ І-ІІІст. Андрій Буковський, лейтенант внутрішніх військ ВК 53 Бойцун О.С. та голова Ольшанської ради ветеранів Білий О.О. які під постріли салютної групи запалили вічний вогонь біля пам’ятника.  Було вшановано пам’ять тих кого з нами зараз нема, хто за мирне майбутнє віддав життя хвилиною мовчання та покладено квіти та запалені лампадки, вінки та гірлянди до пам’ятника К.Ф. Ольшанському.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

         Після завершення урочистого мітингу розпочався святковий концерт де усіх присутніх привітали віршами та піснями дитяча музична школа керівник Брехова, дитячий вокальний ансамбль «Невгамовні» керівник Разгребенська Н.П., дитячий танцювальний колектив (керівник Сливко Л.В), солісти дитячого зразкового ансамблю «Невгамовні» Дишленко Я. та Філінова Д., дует у складі Деменнікова І. та Цюри М., дитячий вокальний ансамбль «Мрія» (керівник Струкова О.), Жосан В. солістка ансамблю «Гілочка» керівник Рикова С.Г., вокальний ансамбль «Джерело» (керівник Проданюк М.), звучали пісні у виконанні Коломенко А.Я., Черник О.В.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

У вечері відбувся захід пам’яті, щоб вшанувати пам’ять загиблим під час ВВВ, організатором якого є провідний спеціаліст МРЦСССДМ Чабанюк С.В.Навіть дощова погода сповіщала про людський плач та сум за загиблими, лунала музика воєнних часів, діти закружляли у вальсі незважаючи на дощ. Було запалено та розкладено свічки  біля пам’ятнику К.Ф. Ольшанському. Свята пам’ять загиблим на війні!!!

Шановні ветерани Ми вклоняємося вам! Ми завжди будемо пам’ятати ваш подвиг! Ми завжди будемо пам’ятати Вас! Низький уклін Вам, сивочолі ветерани. І хоч би скільки часу не минуло, цей день не забудеться ніколи, завжди будемо пам’ятати безсмертний подвиг ветеранів ВВВ, тих хто сьогодні святкує разом з нами і тих, і тих хто не дожив до дня перемоги. Шановні ветерани Вас залишилось дуже мало шана Вам та низький уклін.

Ольшанська селищна рада  виносить подяку усім хто прийняв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 9 травня. Також велика подяка усім хто організував свято та учасникам святкового мітингу та  концерту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь