Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Трихатчани Відзначили 10-річний ювілей школи та Перший дзвоник!

Дата: 01.09.2019 11:57
Кількість переглядів: 332

Відзначили ювілей.
Традиційно свято 1 вересня у Трихатському закладі загальної середньої освіти розпочалось прийняттям до шкільної родини першокласників. В цьому році школа прийняла в свої обійми 13 першачків. З Днем знань всіх привітали директор школи Краченко С.Т. та начальник відділу ОКМСТ Ольшанської селищної ради Єніна І.М.
А потім для трихатчан та гостей села розпочалось святкове дійство, присвячене 10-ти літньому ювілею нової красуні – школи, будівництво якої громада чекала 19 довгих років. Тут зібралися ті, хто певною мірою причетний до життя школи, хто долучився до її будівництва, хто здійснює керівництво нею сьогодні, вчителі, випускники школи починаючи з 2010 року, ті, хто навчається у її стінах і ті, хто лише планує привести до неї своїх дітей чи онуків.
10 років – це багато чи мало? В житті держави – це миті, а в житті людини – час, за який можна вирости, змужніти, сформувати характер, пізнати ази життєвої мудрості.
В житті Трихатської школи – це час, за який 66 її учнів здобули загальну середню освіту, 4 з них стали медалістами, 25 – студентами вищих навчальних закладів, 32 – отримали робітничі професії, 27 з них створили сім’ї, 21 – народили дітей.
З вітальним словом до присутніх звернулися директор закладу освіти Кравченко С.Т., Ольшанський селищний голова Новак С.В., який подарував закладу сертифікат на придбання меблів, голова громадської організації «Сила єднання» Безмощук Т.П., директор школи з 1985 по 2003 років Антонова Т.О. та директор компанії «Борісен Солар» Моспаленко О.О., який подарував ювілярам багатофункціональний пристрій.
Важко святкувати, коли в країні війна. Коли серце стискається від розпачу та болю за наше сьогодення, а головне – за майбутнє.
І ми вдячні тим, хто з гідністю захищав і захищає нашу батьківщину. І серед них випускники нашої школи: Джердж Станіслав, Багнюк Володимир, Дзюба Павло, Швець Олександр, Гаман Микола, Корнійчук Юрій, Буян Володимир та Маслій Олег.
А потім ведучі Даніїл Чоботар та Вероніка Грабовська запросили всіх на сторінки шкільного журналу. На першій сторінці під назвою «Перший раз у перший клас» привітали теперішніх одинадцятикласників, адже саме вони перерізали символічну стрічку при відкритті нової школи, будучи тоді першокласниками.
На сторінці «Правда про зірок» з вітальним словом до випускників звернулись класні керівники Ярова В.М. (класний керівник випуску 2010 року), Нійзамова О.О. (класний керівник випускників 2015 та 2016 років), Лапинський В.І. (класний керівник випусків 2012 та 2019 років) та Кондратьєва Л.М. (класний керівник випускників 2013 року).
На наступній сторінці «Знак якості» директор закладу вручила почесні посвідчення відмінникам навчання минулих років, починаючи з 2010 року: Попок Риммі, Васильчук Олені, Ємцю Сергію та Берсан Тетяні.
На сторінці «Розумники та розумниці» випускники у формі вільного мікрофона переконували присутніх, що наша школа «найкраща».
А на останній сторінці «Батьки і діти» звернулися зі словами вдячності до батьків за те, що допомагали долати проблеми, за довіру вчителям та дітям, за те, що легко відгукувались на добрі справи і намагались бути найкращим прикладом для своїх дітей.
До всіх випускників звернулась від батьків Попок С.А., мама випускниці 2010 року.
Протягом усього свята своїми піснями радували присутніх ансамбль «Веселка», дитячий ансамбль «Надія», солістка ансамблю «Веселка» Бєлих Тетяна, а на завершення свята ансамбль виконав запальний танок.
Ведучі побажали всім доброго здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми однокласниками на ювілеях школи.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь