Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

В ОЛЬШАСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ ОНОВЛЕНИЙ СПОРТИВНИЙ ЗАЛ!

Дата: 08.01.2020 13:59
Кількість переглядів: 420

ЗДІЙСНИЛАСЯ МРІЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ – В ОЛЬШАСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ СУЧАСНИЙ ОНОВЛЕНИЙ СПОРТИВНИЙ ЗАЛ!

21 грудня 2019 року в Ольшанській громаді відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного залу після реконструкції, який знаходиться у приміщенні місцевого будинку культури. Поки що у громаді це єдиний спортивний зал для занять спортом та фізичною культурою для дітей та спортивної молоді!

«Мати в рідному селищі справжній оснащений спортивний зал» -  ця мрія не полишаламешканців громади а саме дітей та молодь, які люблять спорт,  є учасниками багатьох спортивних секцій, беруть участь у змаганнях різних рівнів. Нашій громаді потрібен був такий важливо необхідний соціальний об’єкт. Тим паче жодного разу в даному приміщенні не проводилось ремонту такого рівня як зараз. І ось «спортивні мрії» втілилися у життя», новий  спортзал стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню потенційного олімпійського резерву, допоможе виростити здорове покоління.  – розповів голова Ольшанської громади Сергій Новак.

  В результаті втілення проекту було замінено систему опалення на енергоефективне електричне інфра-червоне, повністю замінено електромережу та встановлено нові прилади освітлення в спортивному залі тож у зимові періоди Ольшанські спортсмени, учнівська молодь проводитимуть свої тренування та заняття у теплі та комфорті.  Влаштовано індивідуальні роздягальні, душові, санвузли та бойлери. установлено нову сучасну вентиляційну систему, замінено вікна на нові  та встановлено захисну сітку,, підлогу на сучасне покриття – спортивний лінолеум; встановлено нове спортивне обладнання. Проведено капітальний ремонт на ІІ поверсі у приміщенні де буде діяти шаховий клуб, настільний теніс, та у кабінетах  під гуртки різних спрямувань та розміщено гончарну студію.

Це спільне відкриття в Ольшанській громаді зібрало всіх -  мешканців, спорсменів,  представників місцевої влади та запрошених гостей з району та області.

З нагоди відкриття та освячення спортивної зали  на святі з вітальним словом виступили  начальник відділу ОКМСТ Ірина Єніна, директор ДЮСШ Валерій Чайка, Голова Ольшанської громади Сергій Новак. У своїх виступах вони привітали присутніх з відкриттям щойно відремонтованого спортивного залу, побажали щоб всі заняття та змагання, що проходитимуть у ньому були яскравими, насиченими та цікавими, щоб уроки з фізичної культури проходили з радістю, а учні Ольшанського закладу загальної середньої освіти та учасники спортивних гуртків дитячої спортивної школи нашої громади готові були досягти високих результатів не тільки на районному та обласному рівні, але й на рівні всеукраїнському та світовому.

      Також завітали на урочистий захід і поважні гості заступник голови федерації футболу Миколаївської області Олексій Балакін привітав усіх присутніх з визначною подією подарувавши спортивні м’ячі та урочисто нагородив футболістів медалями, грамотами ФК»Ольшанське», які у цьому році зайняли ІІІ місце у чемпіонаті Миколаївського району з футзалу «Перша ліга».

 Директор Конно-спортивної школи Андрій Добровольский виступив з вітальною промовою привітавши громаду з новим спортивним відкриттям та подарував подарунки.

На святі лунали привітання та пісні від народного вокального ансамблю «ДЖЕРЕЛО», яким на цьому святі урочисто вручили посвідчення про отримане звання «НАРОДНОГО».

Урочисте дійство було позначене традиційним для відкриття спортивного залу після реконструкції перерізанням стрічки. Під  бурхливі оплески перерізали символічну стрічку, тим самим дали нове життя спортивному залу. Право здійснити цю місію було надано Призеру обласних змагань  з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» учню 9 класу Володимиру Хоменко та Призерці обласних змагань з легкої атлетики учениці 7 класу Ользі Барановій.

Після чого урочисто Головою Ольшанської ОТГ Сергієм Новаком  було вручено ключ від спортивної зали директору ДЮСШ Валерію Чайці.

За давньою українською традицією перед тим, як увійти в нове приміщення люди просили Божого Благословення. Настоятель  Святогеоргіївського храму отець Іоанн, освятив священною водою  дане приміщення на великі звершення, досягнення та перемоги.

По закінченню урочистої офіційної частини у спортивному залі розпочалося святкове спортивне дійство показові виступи представлені вихованцями гуртків ДЮСШ, будинку культури та Ольшанського ЗЗСО продемонструвавши, мешканцям,  гостям та батькам чудовий концерт та свої спортивні  здібності.

    На ІІ поверсі розгорілися палкі баталії з шахового та шашечного турнірів, музичні виступи ВІА, майстер класи з гончарної справи у оновлених після капітального ремонту кабінетах.

Керівник громади подякував усім, хто сприяв та допомагав в оновленні зали: «Я щиро вдячний усім, хто доклав часточку своєї душі, сил та енергії в справу ремонту спортивного залу».

Цей спортивний зал стане справжнім осередком фізичного виховання, сприятиме формуванню особистості, допоможе виростити фізично здорове покоління тут неодмінно зростуть спортивні зірки», - наголосив Сергій Новак.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь