Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Ольшанська громада створює комфортні умови для занять спортом дітям та молоді!

Дата: 21.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 452

Ольшанська громада створює комфортні умови для занять спортом дітям та молоді!

       Ольшанською селищною радою реалізовано проект по капітальному ремонту спортивної зали Ольшанського БК, вартість якого складає 3962,240 тис. грн. На даний момент це єдина спортивна зала де молодь та школярі  мають можливість займатися спортом. Ближчим часом планується відкриття нової спортивної зали після капітального ремонту. З  початку відкриття Будинку культури жодного разу ремонту такого плану не проводилось.

       На даний момент ремонтні роботи спортивної зали вже майже завершено. Додатково придбано та встановлено спортивне обладнання, футбольні ворота, баскетбольні щити, захисні сітки та універсальні стойки для занять волейболом та великим тенісом. Проведено капітальний ремонт системи опалення, по кабінетам, в тренерській та роздягальнях  підключено опалення, в спортивний залі встановлено сучасне інфра-червоне опалення.

       Закінчується ремонт в роздягальнях та підключення душових кабін, санвузлів. Планується придбання нових шаф та лавок в кімнати для переодягання. 

       Також в селищі Ольшанське розпочато реалізацію маштабного проекту по реконструкції спортивного комплексу на території шкільного стадіону. Даний проект передбачає два штучних поля для занять футболом та гандболом, одне штучне поле універсальне для волейболу, баскетболу, великого тенісу та бігові доріжки зі штучним покриттям загальною вартістю 5. 952.000 грн.

     Виготовлено проект на нове будівництво скейт-парку по вул. Шкільна 24  в смт Ольшанське. Вирішується питання по встановленню універсального поля зі штучним покриттям у с.Трихати.

Наша громада робить все щоб наші діти могли якісно займатися спортом і показувати високі спортивні досягнення на рівні району та області. Наша молодь дуже талановита, спортивна та креативна ми пишаємося нашими спортсменами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь