Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Нещодавно в смт Ольшанське з’явився  новий арт-об’єкт «ЧЕРЕПАХА», затишний куточок, який світиться уночі.

Дата: 07.11.2019 14:51
Кількість переглядів: 364

Зроби свою громаду кращою! Майстри своєї справи!

    Дуже добре коли громада вміє об'єднуватися заради покращення місця де ти мешкаєш та відпочиваєш з сім’єю, друзями, малечею!!! Нещодавно в смт Ольшанське з’явився  новий арт-об’єкт «ЧЕРЕПАХА», затишний куточок, який світиться уночі.

  Відкриття об'єкту відбулося спільними зусиллями завдяки небайдужим односельцям та підтримки селищної ради, цементного заводу «ЮГцемент» філія «Дікергофф цемент Україна».  Генераторами креатиної ідеї по створенню арт-об’єкту «ЧЕРЕПАХА» виступили  керівник  гончарної стідії АРТ- МІХ Руслан Горбань та мешканка селища Оксана Арістова які звернулися за підтримкою до місцевої влади. Селищна рада в свою чергу підтримавши задуми надала матеріали, плитку, ліхтарики, освітлення, лавки. Цементний завод «ЮГцемент» філія «Дікергофф цемент Україна» виділив техніку, цемент та пісок . 

       Руками майстра гончарної справи Руслана Горбаня, робітників з благоустрою Ольшанської селищної ради, та небайдужим мешканцям громади було створено цей казковий арт-об’єкт під назвою "ЧЕРЕПАХА".  Також було облаштовано територію навкруги даного об'єкта вкладено плитку яка переливається вночі різними барвами, вимощено  з каменю місток зі струмочком, встановлено лавки та додатково ліхтарі. 

Виносимо щиру подяку всім небайдужим ініціативним мешканцям селища ,які взяли участь у розробці та створенні арт-обєкту «ЧЕРЕПАХА» який з першого дня облюбували малеча та їх батьки відпочиваючи разом в зоні відпочинку навколо місцевого фонтану.

Співпраця громади селища та місцевої влади – це запорука успіху. Тому, що тільки так можна створити комфортні умови у селищі в якому хочеться жити, створювати сім’ї та ростити дітей. 

    Шановно громадо! Долучаємося, розвиваємо та робимо кращим нашу громаду разом і надалі !!! Чекаємо на нові ідеї які селищна рада з задоволенням підтримає!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь