Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 16.07.2020 15:10
Кількість переглядів: 370

ОГОЛОШЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді Детального плану території земельної ділянки площею до 3,6 га в межах території Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області (за межами населеного пункту) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

Детальний план території земельної ділянки розроблений з метою з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремої земельної ділянки за межами населеного пункту для розміщення об'єкту будівництва.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Підставою для розроблення детального плану території є розпорядження Миколаївської райдержадміністрації від 06.02.2020 № 15-р «Про розроблення детального плану території площею до 3,6 га в межах території Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області»

Замовник: Миколаївська районна державна адміністрація Миколаївської області.

Інвестор: ТОВ «ЕКОЛОГІЧНІ ПЕРЕРОБНІ ТЕХНОЛОГІЇ».

Розробник проекту: ФОП Атанасов

З проектом вищезазначеного детального плану території та Звітом про стратегічну екологічну оцінкуможна ознайомитись на офіційному веб-сайті Миколаївської райдержадміністрації: https://cutt.ly/pyT9HCS або в управлінні житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, оборонної роботи, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, надання адміністративних послуг та державної реєстрації Миколаївської райдержадміністрації за адресою: 54036, м. Миколаїв, Одеське шосе, 18А, телефони для довідок: (0512) 48-05-61 та (0512) 48-05-56.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій громадськості – головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, захисту довкілля управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики, захисту довкілля, оборонної роботи, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, надання адміністративних послуг та державної реєстрації Миколаївської райдержадміністрації Христенок О.В.

Пропозиції та зауваження щодо проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку, надавати в письмовому вигляді за вищевказаною адресою або на електрону скриньку smamrda@ukr.net.

У громадських слуханнях можуть брати участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розробляється документація, або на суміжній з нею; юридичні особи, приміщення яких розташовані на території, щодо якої розробляється документація, в особі їх повнолітніх представників; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та суміжній з нею; представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, органів місцевого самоврядування, діяльність яких поширюється на відповідну територію.

Строк завершення розгляду пропозицій – 20 липня 2020 року.

Громадські слухання щодо врахування громадських
інтересів у проекті зазначеного детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться 23 липня 2020 року о 14:00 в залі засідань Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області за адресою: Миколаївська обл., Миколаївський район, смт Ольшанське, вул.Костянтина Ольшанського 1А.

Захід відбудеться за умови зняття карантинних заходів, що введені на території України у зв’язку з поширенням нового коронавірусу SARS-CoV-2. В разі подовження дії карантинних заходів, захід буде перенесено до їх закінчення, про що буде повідомлено додатково на офіційному веб-сайті Миколаївської райдержадміністрації.

Миколаївська райдержадміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь