Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ З ПИТАННЯ ВІДКРИТТЯ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ НА ТЕРИТОРІЇ ОЛЬШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ.

Дата: 15.07.2020 15:36
Кількість переглядів: 358

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ З ПИТАННЯ ВІДКРИТТЯ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОГО ЦЕНТРУ НА ТЕРИТОРІЇ ОЛЬШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ.

14 липня 2020 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій по відновленню роботи закладів дошкільної освіти та інклюзивно-ресурсного центру ОТГ Миколаївського району на території Ольшанської громади під час адаптивного карантину.

Після ознайомлення з актами та висновками про стан готовності до відкриття закладів освіти з урахуванням карантинних обмежень, комісією було прийнято рішення надати дозвіл на відновлення роботи Ольшанського закладу дошкільної освіти та Інклюзивно-ресурсного центру ОТГ Миколаївського району з 15 липня 2020 року за виконання певних санітарних умов та дотримання карантинних заходів.

На теперішній час у закладах створено максимально безпечні умови для вихованців та працівників. Нажаль відновлення роботи Трихатського ЗДО залишається під питанням.

Отже з 15 липня 2020 року розпочато тестовий етап відкриття закладів дошкільної освіти та ІРЦ з дотриманням всіх протиепідемічних заходів та з урахуваннях постанови головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року№25. В Ольшанському ЗДО на цьому тижні поки що відкрито одну групу на 10 дітей, вже з 20 липня 2020 року запрацюють три вікові групи по 10 чоловік на період адаптивного карантину, лише для працюючих батьків. Батьки по можливості повинні забезпечити свою дитину особисто паперовими рушниками та питною водою на період карантину для відвідування ЗДО. Також від батьків необхідна буде довідка з місця роботи та довідка на дитину від сімейного лікаря про задовільний стан дитини.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь