Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

В Ольшанській ОТГ відбулося засідання Ради регіонального розвитку з приводу обговорення та затвердження перспективного плану розвитку нашої громади!

Дата: 12.12.2018 16:47
Кількість переглядів: 301

В Ольшанській ОТГ відбулося засідання Ради регіонального розвитку з приводу обговорення та затвердження перспективного плану розвитку нашої громади!
12 грудня в приміщенні Ольшанської селищної ради відбулося засідання по обговоренню та затвердженню плану розвитку Ольшанської об’єднаної територіальної громади. 
Свою зустріч, голова Ольшанської ОТГ Сергій Новак розпочав з пояснення присутнім суть і мету стосовно формування плану розвитку в нашій громаді на найближчі три роки. Як наголошували і Президент України, і Голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко, що потрібно враховувати думки та пропозиції мешканців громади при складанні та розробці перспективного плану розвитку. Отже на передодні були проведені зустрічі з трудовими колективами та громадськістю в населених пунктах громади. Для мешканців було запропоновано приблизний трирічний план, який також було оприлюднено на сайті Ольшанської громади та запропоновано надсилати свої пропозиції на електрону адресу, які були розглянуні на засіданні та враховані при затвердженні плану! 
Селищним головою було представлено звіт про пророблену роботу за два роки вже об'єднанної територіальної громади, все що зроблено і що планується! Було запропоновано для розгляду та обговорення 25 проектів на найближчі три роки для успішного розвитку громади! У ході обговорення підіймалося доволі широке коло питань, що потребують поступового вирішення. 
З присутніх Голова громадської організації «Сила єднання» Тетяна Безмощук запропонувала внести до переліку Стратегію розвитку громади. Староста с.Трихат Тетяна Бесклуба виступила з пропозиціями від мешканців с.Трихати, які було розглянуто та внесено до перспективного плану розвитку громади.
Також хотілось зазначити, що вже розпочато будівництво нового спортивного комплексу, за проектом "Нове будівництво спортивного майданчику за адресою вул.Шкільна 24-А в смт.Ольшанське", та на стадії завершення капітальний ремонт спортивної зали Ольшанського БК, що в свою чергу дозволить вирішити актуальне питання якісного дозвілля та спортивного розвитку дітей, учнів та місцевої молоді. 
Дякуємо всім хто долучився до обговорення плану розвитку нашої громади, всім активним мешканцям, які не байдужі до життя та розвитку нашої Ольшанської громади!

https://www.facebook.com/olshanskaotg/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь