Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

В Ольшанській громаді привітали працівників галузі культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом!

Дата: 09.11.2020 12:02
Кількість переглядів: 567

Фото без опису
 
9 листопада,  з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва  відбулося привітання та вручення заслужених нагород  працівникам  закладів культури Ольшанської громади.
 

      Із професійним святом тих, хто береже, пропагує і примножує культурні багатства громади, привітали  начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ірина Єніна та селищний голова Сергій Новак. Було вручено  дипломи, грамоти  переможцям обласних та міжнародних конкурсів: Ларисі Сливко, Надії Разгребенській, Олені Побереженць, Анатолію Коломенко, Ользі Федоровій, Руслану Горбань, Марині Бреховій,  вихованцям  Вікторії Тимків, Ілоні Корепановій, Ігорю Зуб, Єлизаветі Горбань, народним ансамблям "Джерело"і "Пісенні Барви", Валентині Яровій, Олександру Білому. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      Ольшанська селищна рада відзначила подяками та грамотами працівників закладів культури керівника студії "Мрія" Олену Побережець, директора дитячої музичної школи Олену Дмитрієву, керівника гуртку Надію Разгредбенську.  Від відділу освіти, культури, молоді спорту та туризму  за баготорічну і плідну працю нагороджено грамотою Анатолія Коломенко.

       Цей рік видався дуже насиченим  на культурні досягнення для Ольшанської громади, незважаючи на карантинні обмеження, коли конкурси проходили дистанційно, кожен з вас приклав чимало зусиль, натхненно і талановито показавши свій професіоналізм, майстерність.  Дякуємо Вам  за ваш талант, ентузіазм, творче натхнення , за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури. Нехай професійне  свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі, творчу наснагу, креативні ідеї.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 Жодне свято або подія у громаді та за її межами не проходить без участі працівників культури. Працівники  культурних закладів Ольшанської громади тримають високу планку на обласному та всеукраїнському рівнях, а це означає, що ми маємо конкурентоздатну культуру. А взагалі за словом культура стоїть набагато більше, ніж ми звикли вважати. Добре, що вона в надійних руках наших працівників, які її бережуть, передають та популяризують.

Дорогі працівники культури та аматори народного мистецтва Ольшанської об'єднаної територіальної громади!

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі,  а разом з тим, примножуючи  велич  громади,  своєю плідною творчою  працею та силою духу  звеличуєте рідну Україну!

Щира вдячність вам за самовіддану працю, постійний творчий пошук, яскраві самобутні таланти. Божої благодаті вам на шляху творення та нових здобутків у нелегкій, але такій потрібній, подвижницькій діяльності на ниві культури та духовності.

 Здоров’я, миру, процвітання.  Нехай здійсняться ваші плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість творчих і життєвих перемог.

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!
 

Добра, любові і краси !

З повагою і найкращими побажаннями до вас Ольшанська селишна рада, селищний голова Сергій Новак

Відділ ОКМСТ Ольшанської селищної ради, начальник відділу Ірина Єніна

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь