Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Особлива повага суспільства до людей, що потребують особливого захисту та підтримки у цей непростий час…

Дата: 03.12.2020 11:45
Кількість переглядів: 436

   Фото без опису 3 грудня українське суспільство відзначає Міжнародний день інвалідів. Звичайно, цей день не можна назвати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів та їх участі в житті суспільства.

     Традиційно, з нагоди Міжнародного Дня інваліда,  в знак поваги  до людей з обмеженими можливостями, Ольшанською селищною радою  придбано і вручено подарункові набори для інвалідів І групи та дітей інвалідів на суму 30 тис. грн.  Селищна голова Тетяна Щербина особисто підтримала всіх теплими словами, вручила  подарунки  та  мала можливість поспілкуватися,  відповісти на питання, які хвилюють на даний час кожного з них.

     Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть такі люди, і вони потребують допомоги і уваги. Тож хочеться від щирого серця побажати людям з інвалідністю сили духу, міцної витримки, здоров’я, душевного спокою, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

    Також користуючись нагодою виносимо щиру подяку всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки та допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

 

З повагою, селищна голова Тетяна Щербина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь