Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ВІДБУЛОСЯ ІІ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Дата: 22.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 667

21 грудня 2020  року відбулося засідання виконавчого комітету Ольшанської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищної  голови Тетяни Щербини. В роботі якого взяли участь 13 членів нового складу виконкому. У  ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без опису

 

Члени виконкому заслухали доповідь Наталії Бальохи, секретаря виконкому,  про перспективний план роботи виконавчого комітету Ольшанської селищної ради на І півріччя 2021 року та про підсумки роботи зі звернення громадян за 2020 рік.

 

Ірина Єніна, начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради, доповіла  з питань, щодо  встановлення розміру батьківської плати за організацію харчування в дошкільних навчальних закладах на 2021 рік, про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти Ольшанської селищної ради у 2021 році,  про  встановлення пільг  щодо плати за навчання в «Дитячій музичній школі Ольшанської селищної ради на 2021 рік».

Розглянуто питання  про схвалення проєкту бюджету  Ольшанської селищної ради на 2021 рік та подання на затвердження проєкту  рішення  селищної  ради «Про бюджет Ольшанської селищної ради на 2021 рік», про яке доповіла начальник фінансового відділу Анжела Годик.

Фото без опису

Окрім того, членими виконавчого комітету підтримано проєкти рішень, що стосуються таких питань: 

  • Про організацію роботи щодо охорони хвойних насаджень від незаконних рубок в передноворічний період та визначення місць їх реалізації на території селищної ради; 
  • Про  покладення повноважень на вчинення  нотаріальних дій;
  • Про стан військово-облікової роботи на території Ольшанської селищної  ради у 2020 році;
  • Про  результати організації та проведення призову громадян , які мешкають на території Ольшанської селищної ради  на строкову військову службу восени   2020 року;
  • Про внесення змін до  рішення виконавчого комітету  від 30 травня 2018 року № 33 « Про затвердження схеми санітарної очистки території Ольшанської селищної ради»;
  • Про встановлення графіку подачі  питної води  для населення. По даному питанню з метою покращення надання послуги з водопостачання населенню, на основі рішень селищної ради КП «Ольшанське» впроваджено цілодобову подачу води за відповідним графіком.
  • Про внесення змін до  складу  робочої групи  з підготовки та  сталого проходження опалювального сезону  2020-2021 років;
  • Про  внесення змін до рішення виконкому  від 28 жовтня 2020 року № 66 «Про затвердження плану заходів  щодо недопущення надзвичайних ситуацій та подій  в осінньо-зимовий період 2020-2021років на території Ольшанської селищної ради».

Фото без опису

       В результаті обговорення усі питання було розглянуто та прийнято більшістю голосів. Рішення виконкому  будуть опубліковані на офіційному сайті Ольшанської громади в розділі «Виконавчий комітет», підрозділ «Рішення виконкому 2020» у визначені строки, згідно з чинним законодавством.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь