Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОЛЬШАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 26.01.2021 14:49
Кількість переглядів: 868

25 січня,  відбулось засідання виконавчого комітету Ольшанської селищної ради. У ході засідання  було розглянуто 12 питань порядку денного, що стосується життєдіяльності Ольшанської територіальної громади.  

        Заслухали звіт начальника відділу ЦНАП Ольшанської селищної ради про роботу за 2020 рік.  Було запропоновано для вивчення питання з приводу запровадження у ЦНАПі Ольшанської громади послуги «Мобільний кейс» з виїздом адміністратора  на місце проживання осіб з особливими потребами та обмеженими в пересуванні, встановлення платіжного терміналу у приміщенні для оплати платних послуг, та можливості надання супутніх послуг (ксерокс) та інш.

      Було схвалено перелік видів та об’єктів суспільно корисних робіт на території Ольшанської селищної ради, на яких будуть відбувати кримінальні покарання та адміністративні стягнення у вигляді громадських робіт засуджені особи та правопорушники.

     Рішенням виконкому було затверджено оновлений склад комісії по розгляду заяв, щодо надання адресної допомоги та склад адміністративної комісії. Також  затверджено заходи Цільової програми «Забезпечення цивільного захисту Ольшанської селищної ради на 2021-2025рр».

      На засіданні було розглянуто питання з приводу надання статусу дитині сироті та ухвалено відповідне рішення.

    Далі члени виконкому заслухали заступника селищного голови Ігоря Вакаря про недоліки в роботі директора КП "Ольшанське" з приводу складених приписів з порушення природоохоронного законодавства Державної екологічної інспекції у Миколаївській області.   Директору підприємства  Сергію Осадчому було винесено попередження з приводу неналежного ставлення до усунення порушень.

Окрім того, було розглянуто інші питання членами виконавчого комітету.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які  будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Ольшанської громади у визначений термін.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь