Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

НОВИНИ ПОЛІЦІЇ! ОБЕРЕЖНО ШАХРАЇ!

Дата: 11.03.2021 16:57
Кількість переглядів: 2231

 

Фото без опису

 

Шановні жителі Ольшанської територіальної громади,   будьте уважні!

  Останнім  часом по населеним пунктам сусідньої громади (Веснянська ТГ) зафіксовано непоодинокі випадки шахрайства, коли  невідомі особи ходять по домівках та  пропонують громадянам свої послуги у вигляді придбання чи встановлення вікон, дверей, або інших послуг (ремонт обладнання) тощо,вмовляючи людей за відсутності коштів на взяття кредиту для оплати тих чи інших послуг, які вони пропонують!

У зоні ризику — люди похилого віку, які проживають самотньо. Обов’язково розкажіть своїм батькам, бабусям, дідусям про подібні випадки. Застережіть їх не довіряти незнайомцям та у жодному разі не впускати у своє помешкання. У разі сумнівної ситуації, коли бачите незнайомих осіб, які ходять  по квартирах, домівках, зателефонуйте до правоохоронців на телефон гарячої лінії «102» або поліцейському офіцеру громади (Житник Антон Геннадійович) за номером  телефону: +38 (050)7082006, +380636786985.

 

Головне управління Національної поліції в Миколаївській області наполегливо закликає громадян: якщо вам телефонують незнайомці і сповіщають про неприємність із рідною людиною, одразу телефонуйте 102. Дані випадки з цього приводу було зафіксовано в Ольшанській ТГ.

 Жодним чином не погоджуйтесь на умови, особливо якщо телефонні абоненти вимагають терміново сплатити гроші за нібито звільнення рідної людини від відповідальності або на лікування постраждалих у ДТП осіб. Перевіряйте нав’язувані вам відомості, самі зателефонуйте рідним або комусь з їх оточення та уточнюйте інформацію.

 

Розкажіть про заходи перестороги своїм батькам, рідним, сусідам та знайомим. Це допоможе вберегти їх від неприємностей та завадить ошуканцям продовжити свою злочинну діяльність.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь