Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПЕРЕЛІК рекомендацій щодо дотримання в Миколаївській області  обмежувальних протиепідемічних заходів під час святкування Великодня в умовах епідемічної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19

Дата: 27.04.2021 16:45
Кількість переглядів: 909

 

Фото без опису

ПЕРЕЛІК

рекомендацій щодо дотримання в Миколаївській області  обмежувальних протиепідемічних заходів під час святкування Великодня в умовах епідемічної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19

1. У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID-19, рекомендувати вірним брати участь в Пасхальних богослужіннях у домашніх умовах – через онлайн-трансляцію.

2. Якщо люди все ж відвідуватимуть богослужіння, рекомендувати їм, по-перше, перебувати на вулиці із дотриманням фізичної дистанції – не менше 1,5 м, по-друге, відвідувати богослужіння лише 1 особі від домогосподарства (іншими словами утриматися від сімейних відвідувань), по-третє, не вдаватися до святкових обійм та привітань з безпосереднім контактом.

3. Заохочувати людей похилого віку та осіб з хронічними захворюваннями та з симптомами респіраторних захворювань залишатися вдома.

4. Біля входу в храм розмістити станції дезінфекції рук та, за можливості, пристрої для безконтактного вимірювання температури.

5. Відстань між відвідувачами у храмі – не менше 2 м.

6. Люди, які перебувають у храмі або на території біля нього, повинні бути у вдягнутих засобах індивідуального захисту, зокрема респіраторах або захисних масках, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

7. Сприяти, аби біля входу до храму не створювались скупчення людей.

8. Якщо люди приходитимуть до храму з пасхальними стравами, освячення має здійснюватися на вулиці з дотриманням фізичної дистанції 1,5 м та всіх карантинних норм (розглянути можливість нанесення горизонтальної розмітки або інших засобів дистанціювання).

9. Якщо храм знаходиться неподалік парку/скверу, то рекомендовано освячення проводити в парку/сквері.

10. У передмістях міста Миколаєва, малих населених пунктах (селах, селищах) освячення великодніх страв може здійснюватися біля помешкань вірян з дотриманням фізичної дистанції 1,5 м та карантинних норм.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь