Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ОГОЛОШЕННЯ Про повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора Ольшанського будинку культури Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області

Дата: 07.05.2021 15:17
Кількість переглядів: 660

ОГОЛОШЕННЯ

Про  повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора

Ольшанського будинку культури Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області

 

Відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради від 07.05.2021 року №60  «Про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантної посади директора Ольшанського будинку культури Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області», з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора Ольшанського будинку культури, який розташований за адресою: Миколаївська область, Миколаївський район, смт Ольшанське, вул. К.Ольшанського, буд.20-А, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Ольшанського будинку культури Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі з 11  травня по 10 червня 2021 року.

 

Вимоги до претендентів :

 

  1. Є громадянином України;
  2. Вільно володіє державною мовою;
  3. Має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста);
  4. Стаж роботи в закладах культури не менше трьох років.

 

Для участі в конкурсі подають такі документи:

 

  1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  2. Автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. Копія паспорта громадянина України;
  4. Копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього рівня магістра (спеціаліста);
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  6. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи в закладах культури не менше трьох років на день їх подання;
  7. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Претендент може надати інші документи, що підтверджують його професійні та/або моральні якості.

Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошений строк.

 

Умови оплати праці: відповідно до Кодексу законів про працю України, Закону України «Про культуру» від 14.12.2010 року №2778-VІ діє від 12.01.2011 року, вимог наказу Міністерства Культури України від 18.10.2005 року №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами) , від 22.08.2005 № 790 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), від 20.01.2021 №29 «Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Призначення керівника закладу будинку культури здійснюється начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради строком на пять років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу будинку культури вперше – строком на два роки. Призначення керівника здійснюється за результатами конкурсного відбору шляхом укладання контракту.

Документи подаються до відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ольшанської селищної ради за адресою: вул. Шкільна, буд. 25-А, смт Ольшанське, Миколаївського району, Миколаївської області, 57113, спеціалісту відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Білій Ользі Валентинівні , тел. (0512) 51-60-11.

Дату, час, місце проведення конкурсного відбору буде оголошено пізніше на веб-сайтах Ольшанської селищної ради та Ольшанського будинку культури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь