Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ДЕПЕРТАМЕНТ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ:ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!

Дата: 10.08.2021 10:46
Кількість переглядів: 865

ДЕПЕРТАМЕНТ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ІНФОРМУЄ !

Фото без опису

 

Спеціальна бюджетна дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності

 

Надається на безповоротній основі одержувачам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 1 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень, але не більше 250000 гривень (далі - дотація за утримання корів).

Дотація за утримання корів надається одержувачам, які не отримували протягом поточного бюджетного періоду дотацію за приріст поголів’я корів відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 (Офіційний вісник України, 2018 р., № 22, ст. 729; 2020 р., № 43, ст. 1395).

Для отримання дотації за утримання корів одержувачі подають до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації заявку із зазначенням кількості корів усіх напрямів продуктивності (станом на 1 липня поточного року) та такі документи:

довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

копію статуту фермерського господарства (для юридичної особи) або копію договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства (для фермерських господарств, що створені без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 8-1 Закону України “Про фермерське господарство”), дійсну на дату подання заявки;

копію фінансового документа, що підтверджує наявність чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік, а фермерські господарства, які зареєстровані в поточному році, - копію фінансового звіту або податкову декларацію платника податку за останній звітний період.

Подаються оригінали або належним чином засвідчені копії документів в електронній або паперовій формі.

Граничний строк подання документів для отримання дотації за утримання корів - 31 серпня поточного року.

Документи, подані не в повному обсязі, повертаються одержувачу в триденний строк із зазначенням причини повернення. Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Заявки та документи надавати департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 1, каб. 1 Довідки за телефонами: (0512) 37 78 27, 37 74 02.

 

бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь                    (1 гектар) новоствореним фермерським господарствам

 

Новоствореним фермерським господарствам у період їх становлення (перші три роки після створення) виділяється бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) один раз виключно для провадження сільськогосподарської діяльності у розмірі 5000 гривень на 1 гектар, але не більше 100000 гривень на одне фермерське господарство.

Для отримання бюджетної субсидії новостворені фермерські господарства подають Миколаївському відділенню Укрдержфонду підтримки фермерських господарств заявку та такі документи:

копію статуту фермерського господарства (для юридичної особи) або копію договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства (для фермерських господарств, що створені без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 8-1 Закону України “Про фермерське господарство”);

копію фінансового документа, що підтверджує наявність чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік (для фермерського господарства), а фермерські господарства, які зареєстровані в поточному році, - копію фінансового звіту або податкову декларацію платника податку за останній звітний період;

одну із таких відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що підтверджують право власності та/або користування земельною ділянкою, актуальну на дату подання заявки:

стосовно земель фермерського господарства як юридичної особи - для земельних ділянок, що перебувають у власності та/або користуванні фермерського господарства, або земельних ділянок, які перебувають у користуванні голови фермерського господарства, наданих йому із земель державної або комунальної власності для ведення фермерського господарства;

стосовно земель фермерського господарства, створеного без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 8-1 Закону України “Про фермерське господарство”, для земельних ділянок, які перебувають у власності та/або користуванні членів фермерського господарства.

Подаються оригінали або належним чином засвідчені копії документів в електронній та паперовій формі.

Граничний строк подання документів до Миколаївського відділення Укрдержфонду для отримання бюджетної субсидії - 30 жовтня поточного року.

Заявки та документи для отримання бюджетної субсидії приймаються за адресою: м. Миколаїв, пр. Миру, 34, 7 поверх, кім.712.

Телефон для довідок: (063) 402-44-44, (067) 813-38-18

ЗАЯВКА
для отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь                 (1 гектар) - новоствореним фермерським господарствам

 

ЗАЯВКА
для отримання спеціальної бюджетної дотації за утримання корів усіх напрямів продуктивності фермерському господарству, у власності якого перебуває від п'яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь