Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Урочиста хода, запальний концерт, ХОЛІ ФЕСТ: Ольшанська громада відсвяткувала ДЕНЬ ПРАПОРА та 30-річницю НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 25.08.2021 13:36
Кількість переглядів: 3651

Урочиста хода, запальний концерт, ХОЛІ ФЕСТ: Ольшанська громада відсвяткувала ДЕНЬ ПРАПОРА та 30 річницю НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

23 серпня, на площі біля Ольшанського будинку культури зібрались мешканці, щоб разом, усією громадою відсвяткувати величні, національні, державні свята!

Фото без описуФото без опису

Жителі громади святково зустрічали ходу за участю селищного голови Тетяни ЩЕРБИНИ, начальника відділу Освіти Андрія Онуфрієва, гостей та артистів з сіл нашої громади, молоді, які урочисто несли розгорнутий прапор нашої Держави.

Фото без описуФото без опису

Право підняти синьо-жовтий стяг було надано голові ветеранської організації Олександру Білому та учню ковалівського ЗЗСО, члену учнівського самоврядування, переможцю районних олімпіад, члену малої академії наук Артему Іванченко.

Фото без опису

З вітальним словом до жителів громади звернулась Тетяна Щербина, голова Ольшанської територіальної громади:

Фото без опису

«Цьогоріч Україна відзначає свою 30 річницю Назележності України. Від усією душі бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів, добробуту, миру і злагоди в кожну родину. Зі святом вас».

Також громаду привітали голова ветеранської організації Олександр Білий:

-"Шановні друзі, гості та жителі громади дозвольте мені від імені ветеранської організації та від себе особисто привітати всіх з Днем державного прапора та 30-ї річниці Незалежності України, хочу побажати у цей святковий день мирного неба, благополуччя, доброти, щастя. Ми всі любимо Україну. Слава Україні!", 

директор Ольшанського БК Олена Побережець та настоятель свято-гергіївського храму Отець Іоанн.

Наша Україна багата талановитими людьми, які своєю працею звеличують її. З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України було відзначено почесним дипломом за особистий вагомий внесок у створення майбутнього України у галузі творчості та мистецтва - викладача театрального колективу "Дзвіночок» Ольгу Федорову, яка власноруч пише вірші, поєми, приймає участь у різноманітних мистецьких фестивалях конкурсах, де займає призові місця та отримує ГРАН ПРІ. Також залучає до творчості своїх вихованців театрального відділення та всю її співучу обдаровану родину. І сьогодні на сцені вона порадувала всіх своєю творчістю - новим віршем.

Фото без опису

Незабутній святковий настрій піднімали творчі колективи та аматори громади своїми неповторними художніми номерами та запальними танцями Ольшанський БК ( "ДЖЕРЕЛО", "Невгамовні", "Мрія", "Співограй", "Zunavi") Трихатський БК ("Пісенні барви"), Авдотіївський ковалівський клуб, Ковалівський ЗЗСО "Юність", Шостаківський клуб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


Лунали українські пісні у виконанні солістів - Олени Чернівки «Віночок», Віталія Нестеренко «Чарівні Україночки», Тетяни Кулік «Пісня Соловїна», «Коли співають Українці», Брижак Оксани «Моя Україна», «дорога додому».

Фото без описуФото без опису
 

По закінченню свята на дітей чекав неймовірний сюрприз з фестивалю яскравих жовто- блакитних фарб з символікою державного прапору а для дорослих  святкова запальна дискотека.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису
 

Щиро дякуємо всім творчим колективам, організаторам даного заходу, та всім хто долучився до організації та проведення свята.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь