Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення осінньої пероральної вакцинації тварин проти сказу на території області.

Дата: 03.09.2021 10:08
Кількість переглядів: 3938

Новоодеське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє про проведення осінньої пероральної вакцинації тварин проти сказу на території області.

З метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території Миколаївської області та на виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб тварин в Україні в 2021 році, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 29.01.2021 за №1, в вересні місяці 2021 році планується проведення пероральної вакцинації тварин проти сказу шляхом розкидання приманок з вакциною проти сказу з літаків.

До Уваги жителів Ольшанської територіальної громади! Побачивши приманку (розмір із сірникову коробку) або літак, який розкидає приманки, ні в якому випадку не чіпати брикети та не переносити з місця. Брикети є безпечними. Збудник сказу знаходиться в вакцині, але він особлений, тобто захворіти на сказ від контакту з брикетом і вакциною неможливо. У зв'язку з погодніми умовами терміни вакцинації можуть переноситись.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь