Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді Детального плану території для розміщення насосної станції та розподільчих трубопроводів крапельного зрошення в межах території Ольшанської селищної ради

Дата: 01.02.2023 11:02
Кількість переглядів: 1351

Фото без описуДетальний план території розроблений з метою розміщення насосної станції та розподільчих трубопроводів крапельного зрошення в межах території Ольшанської селищної ради.

Замовник: Ольшанська селищна рада Миколаївського району Миколаївської області.  

Інвестор: ТОВ «Грінвіл ЛТД»

Розробник проєкту: ФОП Атанасов.

З проєктом вищезазначеного детального плану території та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Ольшанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області або за адресою: 57113, Миколаївська область, Миколаївський р-н,                          смт. Ольшанське, вул. Костянтина Ольшанського, буд. 1А.

Пропозиції та зауваження щодо проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку, надавати в письмовому вигляді за вищевказаною адресою або на електрону скриньку:  olshrada@gmail.com.

Строк подання пропозицій та зауважень з 02 лютого 2023 р. до                     10 березня 2023 р.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проекті зазначеного детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку відбудуться  13 березня 2023 року о 10:30 за адресою: Миколаївська область, Миколаївський р-н, с.Ковалівка, вул..

 

Заява СЕО

Насосна_1_Ковалівка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь