Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі ігрових елементів для встановлення на дитячих майданчиках, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.05.2023 11:35
Кількість переглядів: 1085

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ігрових елементів для встановлення на дитячих майданчикахрозміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1. Найменування замовника: Ольшанська селищна рада Миколаївського р-она Миколаївської обл

2. Місцезнаходження  замовника: Миколаївська обл., Миколаївський р-он, смт Ольшанське, вул К Ольшанського, 1А

3. Код ЄДРПОУ: 04375553.

4. категорія замовника: 1.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Код ДК 021:2015 - 37530000-2, Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (37535200-9 – обладнання для ігрових майданчиків) 35 найменувань, 54 шт.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-05-01-008289-а.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 2271078, 38 грн. (два мільйони двісті сімдесят одна тис. сімдесят вісім грн. 38 коп.) з ПДВ чи без ПДВ.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 30.09. 2023 р., термін дії договору до 31.12.2023 року, а в частині розрахунків до повного погашення вартості договору.

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням реальних потреб територіальної громади та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

 Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару /послуг/  робіт- замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки вони за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають потребам та вимогам замовника.   

Технічні характеристики: (д.№3 до договору).

1. Обладнання для дитячих ігрових майданчиків та його складові частини повинні:

- відповідати віковій групі дітей, для якої вони призначені;

- бути такими, щоб ризик, передбачуваний у грі, був явним для дитини і щоб дитина могла його передбачати;

- забезпечувати доступ дорослих для допомоги дітям усередині обладнання;

- не допускати скупчення води на поверхні та забезпечувати вільний стік і просихання.

2. Конструкція обладнання має забезпечувати міцність, стійкість, твердість і просторову незмінюваність.

3. Наявність виступаючих елементів обладнання з гострими кінцями або крайками і шорстких поверхонь, здатних нанести травму дитині, не дозволяється.

4. Кінці болтових з'єднань, що мають виступ, повинні бути захищені, округлені. Металеві деталі повинні бути покриті полімерною плівкою/фарбою, яка запобігає корозії; інші деталі, виготовлені з дерева, полімерів, відшліфовані, пофарбовані екологічно безпечною фарбою, стійкою до впливу природних чинників.

5. Матеріали, що будуть використовуватися для виготовлення дитячих майданчиків, повинні бути безпечними. Всі опоряджувальні матеріали повинні бути сертифіковані в України і відповідати пожежним та санітарним нормам.

6. Товар повинен бути новим, непошкодженим, відповідної якості.

7. При виявленні виробничих дефектів у Товарі при його прийманні, а також при монтажі у період гарантійного строку виклик представника Постачальника обов’язковий і безкоштовний.

8. Строк усунення недоліків або заміна Товару (доукомплектування) Постачальником становить не пізніше 30 календарних днів з моменту виявлення недоліків Товару.

9. Так як усі конструкції будуть  бетонуватися у фундаментну основу то мають бути виготовлені з екологічно безпечного матеріалу, стійкого до перезволоження.

У вартість обладнання мають бути враховані витрати на доставку обладнання та витрати на встановлення обладнання .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь