Ольшанська територіальна громада

Миколаївська область, Миколаївський район

Відкриті торги з особливостями

Дата: 01.05.2024 13:36
Кількість переглядів: 54

Ольшанською селищною радою Миколаївського района Миколаївської області , код ЄДРПОУ 04375553, тел.(0512)516111, 0678680501 email – buh.olshrada@gmail.com оголошено Відкриті торги з особливостями, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та Постанови КМУ №1178 «Особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування - на придбання код ДК 021:2015 – 30230000-0 компютерне обладнання (системні блоки – 26 шт., монітори – 11 шт., клавіатура – 12 шт.,комп`ютерна мишка – 12 шт., комплект акустичних колонок – 12 шт., веб-камери – 16 шт.).

 Закупівля проводиться для своєчасного та якісного забезпечення повноцінного функціонування, вчасного виконання повноважень покладених згідно чинного законодавства на працівників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування, так як більшість одиниць комп`ютерного обладнання застаріла, а деяка вичерпала свій термін використання, згідно «Програми розвитку місцевого самоврядування Ольшанської селищної ради Миколаївського района Миколаївської області на 2023 – 2028 рр. (п.10 п.п.10.6) затвердженої Рішенням ХХVІ сесії дев`ятого скликання від 22.06.2023 р.№15. Рішення про затвердження проведення закупівлі затверджено Рішенням Виконавчого комітету Ольшанської селищної ради Миколаївського района Миколаївської області від 29 квітня 2024 р. №85.

 Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у відповідному додатку до оголошення та розроблені відповідно до наявної виробничої потреби замовника та з урахуванням діючих вимог ДСТУ, ТУ, сертифікатів відповідності та інших норм, що встановлені для даного виду товару і підтверджуються відповідним документом та які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. 

Очікувана вартість предмета закупівлі – 490300,00 (чотириста дев`яносто тис. триста грн. з ПДВ чи без. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №275 від 18.02.2020 року) з урахуванням даних Постанови КМУ від 04.04.2001 р.№33 « Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп'ютерів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету», шляхом порівняння ринкових цін на аналогічний предмет закупівлі, шляхом моніторингу загальнодоступної інформації в мережі інтернет у відкритому доступу (у т. ч. на сайтах виробниківта їх дистриб`ютеоів, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “ProZorro”) та з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/) станом на дату оголошення закупівлі.

Термін постачання з дати укладання договору на протязі 60 днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь